Transport Mobila Bucuresti - 0765.00.99.55 - MovingBox

Telefon: 0765.00.99.55

Calea Victorie 155, București

contact@movingbox.ro

Orar: L – V: 09:00 – 19:00

  Transportam mobila ta

  oriunde doresti

  Ti-ai comandat o canapea sau o biblioteca dar nu ai transportul inclus sau poate soseste prea tarziu? Venim noi la tine cu o oferta mai rapida, in care includem si montajul. Transportam mobila in Bucuresti sau o relocam la nivel national.

  • Polita de asigurare inclusa
  • Montaj
  • Livrare acasa
  • Protectie suplimentara

  Transportam mobila local si national

  Cand ai de transportat mobilier pentru o casa intreaga, sau un obiect voluminos, sigur ai nevoie de o mana de ajutor in plus. Oferim serviciile si echipamentele prin care procesul mutarii devine floare la ureche.

  Transport specializat

  Utilizam camioane de 3,5 tone carosate si capitonate pe interior, cu volume intre 22-28mc si cu lift hidraulic pentru situatiile in care este nevoie.

  Echipa experimentata

  Suntem firma de transport mobila din Bucuresti cu peste 8 ani de experienta in serviciile de mutari. Omogenitatea duce la un ritm de lucru rapid si eficient.

  Servicii de montaj

  Daca ai nevoie sa asamblezi mobilierul pe care il transportam local sau national, suntem aici pentru tine.

  Costuri fixe si transparente

  Din momentul in care semnam contractul, costurile raman fixe, fara taxe suplimentare.

  Polita de asigurare

  Mobilierul tau este pe maini de incredere si transportat in camioane asigurate.

  Evaluare gratuita

  Venim la tine si evaluam dimensiunile proiectului gratuit, pentru a-l planifica asa cum trebuie.

  Transportam mobilierul

  din A in B cat ai zice MovingBox

  Ai suportul firmei noastre in fiecare etapa a transportului, de la impachetare la dezasamblare si montaj in noua locatie. Ne focusam pe cateva elemente esentiale care asigura succesul mutarii.

  1. Materiale de protectie
  Suntem singura firma de transport mobila din Bucuresti si din Romania care foloseste paturi speciale pentru protectia obiectelor. Acoperim bunurile si apoi le fixam cu folie stretch.

  2. Montajul corect
  Suntem atenti la cele mai sensibile operatiuni: dezasamblarea si reasamblarea mobilierului si studiem cu atentie sistemele de prindere, balamelele sau filetul.

  3. Aranjarea in camion
  Incarcarea obiectelor in camion este o operatiune care necesita atentie. Chingile de prindere pot fi elastice sau rigide, in functie de bunul pe care il asigura, sau de intensitatea fixarii. Obiectele fragile sunt asezate intr-o pozitie sigura.

  Servicii de transport mobilier in Bucuresti: tips & tricks

  Daca vrei sa transporti mobilierul local sau chiar in interiorul aceluiasi spatiu, iti poti simplifica procesul, chiar daca este prima oara cand o faci.

  Evalueaza-ti optiunile

  Inainte sa iei o decizie, verifica daca ai resursele necesare pentru a duce la bun sfarsit transportul mobilierului in conditii optime. In cazul in care raspunsul este negativ, apeleaza la punctul 2.

  Cere ajutor

  Primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere, pe langa siguranta bunurilor si a spatiului, este sanatatea. O mana de ajutor profesionista poate schimba situatia in favoarea ta.

  Metoda “L”

  Mutarea ca un joc de tetris: incearca sa iesi prima oara cu latura lunga, apoi sa cotesti spre stanga sau dreapta. Foloseste aceasta metoda pentru a scoate, de exemplu, scaunele dintr-o incapere cu usa ingusta.

  Dezasambleaza cat de mult poti

  Recomandam ca atunci cand incepi mutarea mobilierului, sa nu transporti obiecte mari intregi. Mobilierul se poate deteriora sau chiar rupe, din cauza socurilor din camion.

  Transporta mobila corect

  Pozitia corpului este importanta atunci cand ridici obiecte grele: pastreaza spatele drept impinge in picioare, nu invers. De asemenea, atunci cand te apleci, foloseste genunchii si nu talia. Astfel, eviti accidentarile.

  Fii creativ

  Poti gasi ajutor si in obiectele pe care le folosesti zi de zi. Daca nu ai folie bubble poti utiliza 2 paturi si protejezi comoda, iar daca nu ai hartie de impachetat pt vesela poti folosi ziare.

  Solicită

  o evaluare

  Locatia MovingBox este in Bucuresti. Suntem unica solutie pentru toate problemele dumneavoastra cu mutarea.

  Date companie

  Craiovei 132, Bl 40, Sc E, Ap 19, Pitesti, Judetul Arges, Romania,

  Cont: RO94 INGB 0000 9999 0512 4020

  Banca: ING Bank

  Reg. Com. J3/947/2015

  CUI RO 34740488