Transport Mobila Bucuresti - 0765.00.99.55 - MovingBox

Telefon: 0765.00.99.55

Calea Victoriei 155, București

contact@movingbox.ro

Orar: L – V: 09:00 – 19:00

Transportam mobila ta

oriunde doresti

Ti-ai comandat o canapea sau o biblioteca dar nu ai transportul inclus sau poate soseste prea tarziu? Venim noi la tine cu o oferta mai rapida, in care includem si montajul. Transportam mobila in Bucuresti sau o relocam la nivel national.

  • Polita de asigurare inclusa
  • Montaj
  • Livrare acasa
  • Protectie suplimentara

Transportam mobila local si national

Cand ai de transportat mobilier pentru o casa intreaga, sau un obiect voluminos, sigur ai nevoie de o mana de ajutor in plus. Oferim serviciile si echipamentele prin care procesul mutarii devine floare la ureche.

Transport specializat

Utilizam camioane de 3,5 tone carosate si capitonate pe interior, cu volume intre 22-28mc si cu lift hidraulic pentru situatiile in care este nevoie.

Echipa experimentata

Suntem firma de transport mobila din Bucuresti cu peste 8 ani de experienta in serviciile de mutari. Omogenitatea duce la un ritm de lucru rapid si eficient.

Servicii de montaj

Daca ai nevoie sa asamblezi mobilierul pe care il transportam local sau national, suntem aici pentru tine.

Costuri fixe si transparente

Din momentul in care semnam contractul, costurile raman fixe, fara taxe suplimentare.

Polita de asigurare

Mobilierul tau este pe maini de incredere si transportat in camioane asigurate.

Evaluare gratuita

Venim la tine si evaluam dimensiunile proiectului gratuit, pentru a-l planifica asa cum trebuie.

Transportam mobilierul

din A in B cat ai zice MovingBox

Ai suportul firmei noastre in fiecare etapa a transportului, de la impachetare la dezasamblare si montaj in noua locatie. Ne focusam pe cateva elemente esentiale care asigura succesul mutarii.

1. Materiale de protectie
Suntem singura firma de transport mobila din Bucuresti si din Romania care foloseste paturi speciale pentru protectia obiectelor. Acoperim bunurile si apoi le fixam cu folie stretch.

2. Montajul corect
Suntem atenti la cele mai sensibile operatiuni: dezasamblarea si reasamblarea mobilierului si studiem cu atentie sistemele de prindere, balamelele sau filetul.

3. Aranjarea in camion
Incarcarea obiectelor in camion este o operatiune care necesita atentie. Chingile de prindere pot fi elastice sau rigide, in functie de bunul pe care il asigura, sau de intensitatea fixarii. Obiectele fragile sunt asezate intr-o pozitie sigura.

Servicii de transport mobilier in Bucuresti: tips & tricks

Daca vrei sa transporti mobilierul local sau chiar in interiorul aceluiasi spatiu, iti poti simplifica procesul, chiar daca este prima oara cand o faci.

Evalueaza-ti optiunile

Inainte sa iei o decizie, verifica daca ai resursele necesare pentru a duce la bun sfarsit transportul mobilierului in conditii optime. In cazul in care raspunsul este negativ, apeleaza la punctul 2.

Cere ajutor

Primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere, pe langa siguranta bunurilor si a spatiului, este sanatatea. O mana de ajutor profesionista poate schimba situatia in favoarea ta.

Metoda “L”

Mutarea ca un joc de tetris: incearca sa iesi prima oara cu latura lunga, apoi sa cotesti spre stanga sau dreapta. Foloseste aceasta metoda pentru a scoate, de exemplu, scaunele dintr-o incapere cu usa ingusta.

Dezasambleaza cat de mult poti

Recomandam ca atunci cand incepi mutarea mobilierului, sa nu transporti obiecte mari intregi. Mobilierul se poate deteriora sau chiar rupe, din cauza socurilor din camion.

Transporta mobila corect

Pozitia corpului este importanta atunci cand ridici obiecte grele: pastreaza spatele drept impinge in picioare, nu invers. De asemenea, atunci cand te apleci, foloseste genunchii si nu talia. Astfel, eviti accidentarile.

Fii creativ

Poti gasi ajutor si in obiectele pe care le folosesti zi de zi. Daca nu ai folie bubble poti utiliza 2 paturi si protejezi comoda, iar daca nu ai hartie de impachetat pt vesela poti folosi ziare.

Solicită

o evaluare

Locatia MovingBox este in Bucuresti. Suntem unica solutie pentru toate problemele dumneavoastra cu mutarea.

Date companie

Craiovei 132, Bl 40, Sc E, Ap 19, Pitesti, Judetul Arges, Romania,

Cont: RO94 INGB 0000 9999 0512 4020

Banca: ING Bank

Reg. Com. J3/947/2015

CUI RO 34740488