Mutari Rezidentiale - 0765.00.99.55 - MovingBox.ro

Telefon: 0765.00.99.55

Calea Victoriei 155, București

contact@movingbox.ro

Orar: L – V: 09:00 – 19:00

Mutari locuinte

Mutarea ca o zi de

Vacanta

De la impachetarea obiectelor fragile si dezasamblarea mobilierului, pana la despachetare si amenajare conform dorintelor tale, ne ocupam de toate etapele mutarii locuintei si iti oferim suportul de care ai nevoie.

  • Evaluam gratuit proiectul
  • Stabilim cost fix si transparent
  • Oferim cutii de carton si plastic
  • Folosim garderobe pentru umerase
  • Amenajam noua locuinta conform planului tau
  • Te bucuri de mai mult timp liber si mai putin stres

O viata moderna continua cu o

mutare moderna

Oricare ar fi noua ta destinatie, avem tehnologia necesara pentru a muta chiar si un pian la etajul 12 al cladirii. Experienta echipei noastre duce mutarea la bun sfarsit si in cele mai specifice situatii. Actionam in cativa pasi simpli:

Asistenta pre-mutare

Daca ai intrebari la care nu am raspuns deja pe site, colegii nostrii iti stau la dispozitie cu sfaturi, consiliere sau alte detalii.

Evaluare reala

Venim la tine si evaluam dimensiunile mutarii apartamentului sau casei, gratuit. Dupa aceea revenim cu o oferta corespunzatoare si transparenta.

Impachetare si dezasamblare

Ambalam toate bunurile tale in cutii si materiale speciale pentru a fi pastrate in siguranta. Mobilierul este dezasamblat protejat cu materiale de protectie.

Transport si livrare

Echipa este atentă la fiecare detaliu, de la modul de încărcare, până la protejarea peretilor, ușilor sau a liftului.

Asiguram montaj

Rezolvam toate etapele mutarii: dupa ce mutam mobila ta la noua adresa, o si asamblam in cel mai scurt timp posibil si in siguranta.

Despachetare si pozitionare

La noua adresa, despachetam toate bunurile si le pozitionam conform indicatiilor date de tine in plan. Mutarea iti va fi ca o zi de vacanta.

Mutari apartamente

Te mutam la noua adresa

intr-o singura zi

Avem peste 8 ani de activitate in domeniu, asa ca stim cum sa ne miscam cat mai eficient. De aceea, mutarile rezidentiale in 90% din cazuri se realizeaza intr-o singura zi. Printr-o evaluare reala, documentare, planificare si executie, ne respectam promisiunile.

1. Respectam regulile cladirilor
Verificam intotdeauna regulile complexurilor rezidentiale de origine sau destinatie si ne consultam cu administratorii acestora pentru ca toate detaliile mutarii sa poata fi implementate cu succes.

2. Rapiditate si eficienta
Suntem rapizi si eficienti datorita experientei pe care am dobandit-o in timp si pentru ca stim sa lucram in echipa. De aceea, fiecare proiect e un succes.

3. Evaluare si planificare
Facem echipa cu tine si realizam un plan detaliat, oricum preferi: prin telefon sau la fata locului, conform inventarului pe care il ai de mutat. Suntem o echipa agila pe toate planurile si lucram la randament maxim de fiecare data.

4. Costuri transparente si fixe
Stabilim costuri fixe pentru toate mutarile locale. Dupa evaluare si semnarea contractului, preturile nu se modifica atat timp cat detaliile logistice si inventarul raman aceleasi.

Tu alegi cum si cat de mult sa te ajutam

Cutii de carton

Pentru bunurile personale avem cutii cu autoformare, din carton CO5 (5 straturi) care sustin o greutate de pana la 30 kg.

Cutii de plastic

Vrei sa te asiguri personal de cum este impachetata vesela pe care o vrei la noua adresa? Noi iti livram cutiile de plastic necesare si hartia de impachetat.

Garderobe pentru umerase

Hainele tale ajung intacte in noul dressing. Iti punem la dispozitie garderobe pentru umerase, cu ajutorul carora pastrezi forma si curatenia costumelor si camasilor.

Hartie de impachetat & bubble

Pe langa cutii profesionale din carton sau plastic, folosim protectie suplimentara pentru bunurile tale, precum hartia speciala pentru impachetare si bubble wrap cu strat triplu.

Carucioare de transport

Suntem pregatiti intotdeauna cu minim 4-5 carucioare de transport in masina, pentru a creste eficienta si rapiditatea mutarii locuintei.

Electrician sau instalator

Iti recomandam mesteri si profesionisti acreditati, autorizati si testati.

Solicită

o evaluare

Locatia MovingBox este in Bucuresti. Suntem unica solutie pentru toate problemele dumneavoastra cu mutarea.

Date companie

Craiovei 132, Bl 40, Sc E, Ap 19, Pitesti, Judetul Arges, Romania,

Cont: RO94 INGB 0000 9999 0512 4020

Banca: ING Bank

Reg. Com. J3/947/2015

CUI RO 34740488