Mutari Obiecte de Arta - 0765.00.99.55 - MovingBox

Telefon: 0765.00.99.55

Calea Victoriei 155, București

contact@movingbox.ro

Orar: L – V: 09:00 – 19:00

Specialistii mutarilor in lumea artei

Stim ca arta este nepretuita. De aceea, oferim servicii specializate la cele mai inalte standarde, adaptate fiecarei situatii: transport, impachetare, depozitare si instalare pentru colectionari, galerii, muzee si artisti.

  • Partener de incredere
  • Servicii personalizate
  • Echipa experimentata
  • Expertiza si siguranta
  • Solutii custom

MovingBox

furnizorul solutiilor complete

Prin serviciile noastre de logistica, indeplinim cerintele exigente din domeniul artei. Operele tale sunt pe maini sigure: de la etapele initiale de planificare si pana la finalizarea proiectului, gestionam intregul proiect in detaliu, door-to-door, oriunde in lume.

Transport

Operele de arta sunt transportate in cutii speciale cu ajutorul carora reusim sa minimizam riscurile mutarii.

Ambalare

Obiectele valoroase necesita ambalare speciala. Echipa noastra este specializata si actioneaza cu precautie, pentru a oferi cea mai buna protectie.

Instalare

De la tablouri sau sculpturi mari, la miniaturi valoroase, indeplinim orice solicitare cu profesionalism si atentie.

Servicii agabaritice

Transportam obiecte grele sau de dimensiuni atipice. Cu ajutorul liftului exterior putem ridica greutati pana la 400kg la o inaltime de 27m.

Echipa tehnica experimentata

Asiguram personal cu experienta in manipularea si instalarea operelor de arta, pentru colectionari privati sau institutii renumite.

Solutii personalizate

Transportam obiectele de arta in cutii din lemn create pe marimea acestora si oferim mecanisme personalizate de prindere sau sustinere. Gasim solutia optima in cel mai scurt timp.

Siguranta si eficienta

pe tot parcursul mutarii

Oricat de specifice sau neobisnuite sunt solicitarile primite, echipa tehnica MovingBox a oferit, de-a lungul timpului, solutii eficiente pentru cele mai complicate instalari din lumea artei.

1. Manipularea obiectelor de arta
Ne bazam pe experienta, instruire specializata si grija la detalii. Rezultatul este mereu o mutare ireprosabila.

2. Cutii speciale
MovingBox constuieste cutii, casete si lazi de protectie in toate formele si dimensiunile, cu variate configuratii interioare de intarire si protectie pentru amortizare.

3. Echipament tehnic
Folosim de la vehicule prevazute cu lift hidraulic si echipament de ridicare la inaltime, pana la carucioare speciale pentru transport pe plan drept si inclinat sau robot de scari ce urca o greutate utila de pana la o tona.

4. Mutari fara stres
Experienta noastra in domeniul mutarilor, echipamentul tehnic si colaborarea cu partenerii nostri sunt elementele care ne permit sa transportam obiecte agabaritice sau grele in cele mai sigure conditii, sa accesam locuri dificile si sa ducem la bun sfarsit proiecte dintre cele mai elaborate. Intre timp, te poti relaxa. Mutarea iti va fi ca o zi de vacanta.

Solicită

o evaluare

Locatia MovingBox este in Bucuresti. Suntem unica solutie pentru toate problemele dumneavoastra cu mutarea.

Date companie

Craiovei 132, Bl 40, Sc E, Ap 19, Pitesti, Judetul Arges, Romania,

Cont: RO94 INGB 0000 9999 0512 4020

Banca: ING Bank

Reg. Com. J3/947/2015

CUI RO 34740488