Montaj Targuri si Expozitii - 0765.00.99.55 - MovingBox

Telefon: 0765.00.99.55

Calea Victoriei 155, București

contact@movingbox.ro

Orar: L – V: 09:00 – 19:00

Succesul tau este misiunea noastra

Participi la un targ sau expozitie si ai nevoie de transportul si montarea standului companiei? Echipa MovingBox e alaturi de tine in toate etapele.

Transportam, asamblam si dezasamblam standurile conform schitelor tale.

  • Servicii de incredere
  • Montaj de orice fel
  • Echipa rapida si eficienta
  • Echipati pentru succes

MovingBox: Partenerul tau de drum

Te insotim in destinatiile tale si iti luam grijile de pe umeri, fie ca schimbi mobilierul in casa sau transporti o expozitie in 6 orase in urmatoarea luna. Suntem partenerul tau de incredere si iti oferim solutii croite pentru fiecare situatie.

Transport dedicat

Asiguram logistica necesara pentru evenimente de toate marimile, in tara si in strainatate, printr-o flota de camioane cu sau fara lift hidraulic, de 3,5t pana la 7t sau tiruri.

Planificare aplicata

Fiecare etapa, de la incarcarea din depozit si pana la montajul mobilei, este planificata si verificata inainte ca intreg Gantt-ul sa fie aprobat.

Servicii auxiliare

Pe langa transportul si montajul mobilierului, te putem ajuta cu specialisti acreditati si verificati de noi: electricieni, instalatori sau echipamente si utilizaje diverse in functie de necesitati, de la motostivuitorare la lift exterior.

Depozitare

Daca vrei sa-ti stochezi o parte din bunuri pe termen scurt, mediu sau lung, iti punem la dispozitii spatii de depozitare de diverse dimensiuni.

Asiguram montaj

Asamblam standurile si rafturile tale in cel mai scurt timp posibil si in siguranta. Deplasarea ta va fi cat mai optimizata.

Flexibilitate

Intelegem situatiile create de evenimente neprevazute si gasim impreuna solutiile pentru a duce la capat proiectul. Suntem partenerul tau de incredere.

Montaj Mobila

Door2Door

Fiecare proiect este important pentru noi si implica toata grija si atentia noastra. Asiguram servicii complete si corecte, adaptate nevoilor tale. Si pentru ca tu alegi cat de mult vrei sa te ajutam, poti opta pentru experienta completa sau pentru un singur serviciu.

1. Incarcare si transport
In functie de inventar si volumul acestuia, iti punem la dispozitie camioane de 3,5t cu sau fara lift hidraulic, carosate si capitonate pentru siguranta sporita a bunurilor.

2. Montaj
”Stiu oare sa montez mobila?” Daca raspunsul este nu, asiguram servicii de montaj mobila in Bucuresti si in tara pentru orice situatie. Echipele MovingBox au experienta in asamblarea oricarui tip de mobilier, de la bucatarii, living si dormitor, pana la standuri pentru expozitii si targuri oriunde in tara sau in lume.

3. Ambalare si depozitare
In situatia in care doresti sa depozitezi o piesa de mobilier sau mai multe, te putem ajuta atat cu servicii de ambalare profesionista si materiale specifice fiecarui tip de mobilier, cat si cu spatii de depozitare de diverse dimensiuni.

Montajul este floare la ureche

Te bucuri de noua bucatarie sau biblioteca imediat dupa ce ai cumparat-o, pentru ca iti este instalata rapid si fara batai de cap. Suna la MovingBox si rezerva echipa de montaj. Suntem pregatiti pentru orice situatie.

Echipa competenta

Tehnicienii nostri au expertiza necesara pentru a duce la bun sfarsit orice proiect. Afli stadiul montajului in orice moment, chiar daca nu esti la fata locului.

Experienta in domeniu

De la montajul bucatariilor italiene pana la asamblarea si dezasamblarea expozitiilor de sute de metri cubi, echipele MovingBox au capatat experienta si au imbunatatit cu fiecare operatiune incheiata procesul de lucru.

Echipati pentru montaj

Suntem intotdeauna echipati cu tot ce trebuie. Dispunem de bormasini, autofiletante si echipamente specifice proiectelor pe care le realizam, roboti pentru scari care urca pana la 1 tona si mentin obiectul perfect vertical, lift exterior etc.

Solicită

o evaluare

Locatia MovingBox este in Bucuresti. Suntem unica solutie pentru toate problemele dumneavoastra cu mutarea.

Date companie

Craiovei 132, Bl 40, Sc E, Ap 19, Pitesti, Judetul Arges, Romania,

Cont: RO94 INGB 0000 9999 0512 4020

Banca: ING Bank

Reg. Com. J3/947/2015

CUI RO 34740488