Spatii de depozitare Bucuresti - 0765.00.99.55 - MovingBox.ro

Telefon: 0765.00.99.55

Calea Victoriei 155, București

contact@movingbox.ro

Orar: L – V: 09:00 – 19:00

Alege depozitarea corecta,

Alege MovingBox

Iti punem la dispozitie solutii de depozitare pentru orice perioada de timp ai nevoie. Daca vrei sa te bucuri de mai mult loc acasa sau in sediul companiei tale, sau vrei sa iti protejezi mobilierul cat timp amenajezi, spatiile de depozitare mobila iti iau grija de pe umeri. Stochezi obiectele pe care nu le utilizezi frecvent, iar cand ai nevoie de ele, le aducem rapid, direct la usa ta.

Serviciul nostru de depozitare din Bucuresti include:

  • Boxe depozitare individuale
  • Polita de asigurare inclusa
  • Paza 24/7 si supraveghere video
  • Servicii de ambalare si etichetare
  • Transport si pozitionare
  • Livrare pe baza de Packing List
  • Costuri convenabile

MovingBox va ofera spatii pentru depozitare in Bucuresti

Cand vrei sa stochezi bunurile in spatiile de depozitare, ele sunt ambalate, inventariate si etichetate. Apoi, sunt preluate pe baza de Packing List si pozitionate in spatiul pe care l-ai ales. Cand vrei sa primesti lucrurile inapoi, sau doar o parte dintre ele, noi le aducem acolo unde esti. Te bucuri de mai mult spatiu de la inceput, fara niciun efort.

Boxa 10 mc

Poti depozita cauciucurile, cateva cutii cu lucrurile de iarna, schiurile, placa sau sania.
Dimensiuni: 2x2x2,5m

Boxa 15mc

Ai suficient spatiu pentru depozitare mobilier, aproximativ continutul unei garsoniere intregi. Dimensiuni: 2x3x2,5m

Boxa 30mc

Un spatiu generos, in care poti depozita continutul unui apartament de 2 sau 3 camere.
Dimensiuni 3x4x2,5m

Container 33mc

Containerele maritime sunt cele mai cautate, datorita raportului convenabil calitate/pret. Dimensiuni 2,35x5,9x2,4m (lxLxh)

Open Space

Pentru bunurile de dimensiuni mari pe care vrei sa le depozitezi, iti oferim varianta open space: un spatiu de depozitare in Bucuresti in care costul este calculat pe m2 sau m3

Cutii de plastic

Iti oferim cutii din plastic speciale pentru depozitare. Acestea sunt sigilate si etichetate, ca sa gasesti rapid tot ce ai nevoie.
Dimensiuni 54x35x35cm

Servicii de depozitare

Sigure si eficiente

Te-ai mutat intr-un nou spatiu si ai realizat ca nu vei folosi toate lucrurile pe care le-ai adunat de-a lungul timpului. Cu toate astea, nu vrei sa te desparti de ele. E firesc. De aceea, iti oferim spatii de depozitare in care iti poti pastra lucrurile in siguranta, oricat timp doresti. Iar daca ai nevoie de ele, nici nu trebuie sa te deplasezi. Pentru ca le aducem la usa ta, oriunde te-ai afla. Ne ocupam de toate etapele care-ti aduc bunurile intr-un loc sigur si usor de accesat: inventariem, ambalam, numerotam, incarcam, depozitam si livram.

1. Depozitare pe termen scurt, mediu si lung
Poate ai nevoie de un spatiu de pastrare pentru lucrurile tale cat timp esti in tranzitie, sau unul de depozitare mobilier, pe termen lung. Ca un asistent personal al casei tale, aici gasesti orice ai nevoie.

2. Asigurare
Depozitarea vine insotita de o asigurare de 50.000 euro, inclusa in costul serviciului.

3. Siguranta totala
Spatiile sunt pazite si supravegheate video 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Cu o programare in prealabil, aducem inventarul la usa ta la orice ora din zi sau noapte.

4. Eficienta
Lucrurile tale se bucura de atentia si grija noastra constanta. Packing List-ul este realizat in timp real, iar un manager de depozit se asigura ca spatiul este organizat si fluxul optimizat in orice moment.

MovingBox detine spatii pentru depozitarea mobilierului in Bucuresti

Daca vrei sa ai mai mult spatiu pentru tine si familia sau compania ta, varianta boxelor de depozitare mobila este cea mai avantajoasa solutie. Personalizam fiecare serviciu in functie de nevoile tale si iti oferim si extra asigurare.

Solicită

o evaluare

Locatia MovingBox este in Bucuresti. Suntem unica solutie pentru toate problemele dumneavoastra cu mutarea.

Date companie

Craiovei 132, Bl 40, Sc E, Ap 19, Pitesti, Judetul Arges, Romania,

Cont: RO94 INGB 0000 9999 0512 4020

Banca: ING Bank

Reg. Com. J3/947/2015

CUI RO 34740488