De ce MovingBox.ro – mutari mobilier Bucuresti

Servicii profesioniste si timp rapid de executie

 • Servicii All-inclusive

  Servicii All-inclusive

  Asiguram operatiuni auxiliare: depozitare, montaj AC etc

 • Profesionalism

  Profesionalism

  Echipa tanara, educata, cu experienta in domeniul mutarilor

 • Preturi competitive

  Preturi competitive

  Avem preturi de bun simt pentru ca ne respectam clientii

 • Asigurare Groupama

  Asigurare Groupama

  Garantam siguranta bunurilor prin polita de asigurare 20000€

 • Evaluare gratuita

  Evaluare gratuita

  Recomandam realizarea unei evaluari reale si gratuite

 • Logistica

  Logistica

  Echipamente speciale pentru mutari si parc auto modern

mutari mobila

De ce servicii de mutari mobilier profesioniste

Operatiuni sigure si perfect executate

Compania MovingBox are o medie anuala de peste 1000 de mutari, mare parte a comenzilor provenind din portofoliul propriu sau din recomandari, lucru ce ne indica faptul ca serviciile noastre sunt calitative. Feedback-ul primit pentru operatiunile de mutari mobila efectuate este analizat cu atentie, fiind un  important factor pentru imbunatatirea serviciilor.

Garantam siguranta bunurilor (Polita de Asigurate 100.000€ – City Insurance) si confidentialitatea informatiilor.

MovingBox cityinsurance

De ce MovingBox.ro – mutari mobila Bucuresti

Profesionalism, corectitudine si transparenta

Ne dorim sa devenim cea mai mare firma pe segmentul  “Mutari mobila Bucuresti”, cunoscuta si apreciata pentru calitatea serviciilor oferite. Asiguram performanta, incredere si un mediu placut de lucru.  In spatele conduitei profesioniste a personalului nostru este un intreg mecanism, ce are grija ca totul sa decurga conform cerintelor si normelor europene. Pentru operatiunile de mutari mobila pretul se calculeaza in functie de mai multe variabile.

Fiecare comanda primita pe segmentul de servicii “mutari mobila Bucuresti” este o oportunitatea de parteneriat si va fi efectuata in conditii bune de timp si siguranta, pentru ca atunci cand doriti din nou sa va mutati sau aveti nevoie de astfel de servicii, sa reapelati la MovingBox fara ezitare.

Mentinerea unui standard ridicat pentru toate operatiunile de mutari mobila din Bucuresti implica si detinerea unui parc auto modern. Avem camioane de diferite tonaje (3,5t si 7,5t) si volume (18mc, 22mc, 27mc, 36mc), carosate si bine intretinute, dotate cu lift hidraulic si alte sisteme necesare acestor activitati.

Indiferent ca-ti muti locuinta in acelasi orasul sau doresti mutarea sediul firmei in alta cladire de birouri, noi iti oferim rapid asistenta si consultanta, plus serviciul All-inclusive, unde pretul mutarii mobilierului ramane neschimbat. De la prima interactiune cu reprezentantii MovingBox va puteti edifica si forma o parerea despre profesionalismul nostru.

Servicii profesioniste de mutari mobila

Plan standard pentru operatiuni de  mutari mobilier

 • Realizam inventarul bunurilor impreuna cu dumneavoastra. Prin aceasta metoda dorim sa intocmim o lista completa a mobilierului si operatiunilor solicitate (transport, manipulare, dezasamblare/reasamblare, impachetare/despachetare, ambalare, pozitionare etc).
 • Extra MovingBox – mutari mobila Bucuresti. Pe langa pachetul standard, compania MovingBox asigura si operatiuni auxiliare relocarilor: depozitare mobilier sau alte bunuri, montaj si instalare AC. De asemenea va putem pune la dispozitie echipe specializate de instalatori sau zidari pentru amenajari interioare sau reparatii.
 • Elaborare plan de mutare mobila. De indata ce ne-ati comunicat toate cerintele si evaluarea s-a terminat, urmeaza alcatuirea planului si prezentarea acestuia cu detaliile aferente: cand, unde, cum, cu cine si de ce. Toate acestea sunt prevazute in serviciul All-inclusive.
 • Deoarece trebuie sa fim in concordanta cu regulile administratorilor sau proprietarilor din cladirea respectiva, este datoria dumneavoastra sa asigurati functionalitatea si posibilitatea utilizarii lifturilor.
 • Startul efectiv al operatiunii – echipa noastra se va prezenta la data stabilita verbal sau prevazuta in contract.
 • Va recomandam sa realizeazati o schita cu amplasarea exacta a mobilierului.  Tot ceea ce trebuie sa faceti este doar sa ne indicati locul dorit si noi vom pozitiona si aranja totul in noua locuinta asa cum ne solicitati. Nu vom pleca pana nu sunteti complet satisfacut/a si multumit/a.

MovingBox – mutari mobilier Bucuresti, realizeaza atat operatiuni locale si nationale, cat si mutari internationale in statele membre UE sau non-UE.

Contacteaza-ne acum pentru o estimare gratuita sau trimite un mail prin formularul de contact.

 

Ce spun clientii despre MovingBox

Daca nu te-am convins noi, poate o vor face recomandarilor lor!

Am solicitat serviciul de mutari mobilier in criza de timp si in mai putin de 6 ore operatiunea a fost realizata in conditii sigure.
Marius Popescu
Marius Popescu
Senior Developer
Am apelat de 3 ori la servicii de mutari mobila si dintre toate, MovingBox mi-a oferit exact ce cautam: preturi ok si increderea de a lasa bunurile in grija lor.
Octavian George Stan
Octavian George Stan
Digital Artist
Am cautat pe Google firma de mutari mobila Bucuresti. Acesta a fost companie unde nu au existat costuri ascunse. Totul a mers ca la carte. Corecti si profesionisti.
Claudiu Runcan
Claudiu Runcan
Data quality and Reconciliation manager