De ce MovingBox.ro – Mutari Internationale

Servicii profesioniste si respectare termenilor contractuali

 • Servicii All-inclusive

  Servicii All-inclusive

  Asiguram operatiuni auxiliare: depozitare, montaj AC etc

 • Profesionalism

  Profesionalism

  Echipa tanara, conduita civilizata, experienta in domeniul mutarilor

 • Preturi competitive

  Preturi competitive

  Asiguram cel mai bun raport cost / calitate. Contacteaza-ne acum!

 • Asigurare Groupama

  Asigurare Groupama

  Garantam siguranta bunurilor prin polita de asigurare 20.000€

 • Evaluare Gratuita

  Evaluare Gratuita

  Recomandam realizarea unei evaluari reale si gratuite

 • Logistica

  Logistica

  Echipamente speciale pentru mutari si parc auto modern

as2

Alegeti MovingBox – Firma de mutari internationale 

Asistenta gratuita si servicii complete

Compania noastra ofera siguranta unei operatiuni reusite prin experienta acumulata in sute de relocari internationale in intreaga lume. In functie de solicitarile dumneavostra va putem pune la dispozitie mai multe variante de transport international de marfuri, precum servicii de transport maritim, transport aerian sau terestru.

Pe langa logistica aferenta operatiunii, ne putem ocupa de documentatia necesara si actele vamale.

 

De ce MovingBox.ro – Firma relocari internationale

Siguranta si transparenta

Firma de transport international MovingBox are ca activitate de baza serviciile de mutari internationale. Asiguram o gama completa de operatiuni de la dezasamblare / reasamblare si transport pana la depozitare si impachetare. Cresterea permanenta a volumului de relocari internationale a impus gasirea unor solutii inovatoare care sa permita adaptarea operatiunilor la conditiile climatice sau de orice alta natura. Suntem printre putinele companii care pot realiza atat transport international rutier, cat si transport maritim international sau transport aerian international. Suntem in concordanta cu legile in vigoare, nationale si europene, suntem acreditati si avizati, iar toate serviciile de mutari mobila international au incluse polite de asigurare. Daca dumneavostra, in calitate de client doriti o asigurare suplimentara, putem satisface aceasta solicitare, costul unei astfel de polite fiind intre 1,5% si 3% din valoarea declarata a bunurilor.

Scopul nostru este ca MovingBox sa devina un reper in randul firmelor de transport mobila international, motiv pentru care responsabilitatea fata de clienti, angajati si partenerii nostrii este parte integranta in strategia de dezvoltare actuala si viitoare. Serviciile noastre sunt intotdeauna adaptate cerintelor dumneavoastra si imbunatatite in permanenta datorita experientei acumulate cu fiecare transport international realizat.

Rolul social al MovingBox.ro – Firma mutari internationale 

Responsabilitate, comunicare si dezvoltare

Consideram ca fiecare dintre noi avem o raspundere sociala si impreuna cu partenerii nostrii incurajam implicarea personala prin donatii pentru diverse proiecte umanitare sau prin aportul adus in dezvoltarea unor initiative sociale. Stilul de conducere al companiei pune accentul pe o comunicare deschisa intre angajati si conducere, angajati si clienti, conducere si parteneri. Sistemul de remunerare este bazat pe performanta si este avuta in vedere dezvoltarea profesionala si personala a angajatilor.

Activand in domeniul transporturilor si mutarilor internationale, dorim sa contribuim la cresterea sigurantei pe soselele Romaniei si Europei prin instruirea periodica a soferilor. Pe langa aceasta latura de raspundere civica, ei reprezinta imaginea firmei in fata clientului si au datoria de a face o impresie buna printr-o prezenta prietenoasa, astect curat si comportament civilizat.

Ce ofera MovingBox.ro – Transport mobila international 

Specialistii tai in operatiuni de transport mobila international

Pentru a oferi si garanta cel mai bun raport calitate/pret de pe piata investim constant echipamentele si utilajele logistice dar si in dezvoltarea profesionala si personala a angajatilor. Ne dorim ca intotdeauna sa fim cu un pas in fata concurentei si serviciile de mutari mobila international sa fie recomandate. 

  • Punctualitate – date si ore de livrare
  • Respectare termenilor contractuali
  • Polite de asigurare incluse si optionale
  • Transport terestru (feroviar, rutier), transport international maritim  si transport international aerian
  • Materiale de protectie, echipamente si utilaje specifice mutarilor
  • Evaluari reale gratuite (Bucuresti)
  • Mutari internationale in Europa si pe toate celelalte continente
  • Retea eficienta de parteneri de transport si depozitare etc

 

Contacteaza-ne acum pentru o estimare reala gratuita (Bucuresti) sau trimite un mail prin formularul de contact.

Ce spun clientii despre MovingBox

Daca nu te-am convins noi, poate o vor face recomandarilor lor!

Cand am apelat la serviciul lor de transport mobila international am fost placut impresionat de modul de lucru. Recomand MovingBox!
Marius Popescu
Marius Popescu
Senior Developer
Am intentionat sa apelez la serviciul de relocari internationale si am solicitat un cost aproximat. Raspunsul a sosit promt si profesionist!
Octavian George Stan
Octavian George Stan
Digital Artist
Daca doriti servicii de mutari mobila international profesioniste, apelati la firma MovingBox cu incredere. Calitatea ii recomanda!
Claudiu Runcan
Claudiu Runcan
Data quality and Reconciliation manager