Mutari Firme Bucuresti - 0765.00.99.55 - MovingBox

Telefon: 0765.00.99.55

Calea Victoriei 155, București

contact@movingbox.ro

Orar: L – V: 09:00 – 19:00

Cea mai buna mutare

pentru businessul tau

Fie ca e vorba de un start-up sau de o multinationala cu mii de angajati, avem experienta si resursele necesare pentru relocarea companiei la noua adresa intr-un timp cat mai scurt. Impartim mutarea in etape, oferim servicii personalizate si planificare strategica astfel incat sa nu afectam productivitatea companiei sau a echipelor.

  • Asistenta pre si post mutare firma
  • Planificare logistica personalizata
  • Gantt in detaliu
  • Cutii de carton si materiale de protectie
  • Echipa experimentata si bine echipata
  • Lift exterior si echipamente pentru relocarea seifului

MovingBox:

Servicii de mutari firme in Bucuresti

In cei peste 8 ani de experienta, am devenit profesionisti in logistica si planificarea relocarii firmelor si cladirilor de birouri. Prin pregatirea noastra, serviciile specializate si expertiza in ambalarea birourilor, suntem firma de mutari care asigura calitatea si termenele de lucru pe care le oferim partenerilor.

Asistenta pre-mutare

Site-ul nostru iti ofera informatiile de care ai nevoie. Daca ai intrebari suplimentare, colegii nostri iti stau la dispozitie telefonic sau pe e-mail.

Evaluare si oferta

Venim la sediul companiei tale si evaluam intreg proiectul, gratuit. Apoi revenim cu o oferta completa.

Etichetare si impachetare

Dupa ce am agreat oferta, incepem pregatirea pentru mutari sedii. Stabilim etichetarea si modul de impachetare al bunurilor, intr-o ordine clara.

Mutare propriu-zisa

In ziua si la ora programata, echipele MovingBox se apuca de treaba. Mutam totul conform planului discutat si confirmat cu tine.

Reasamblare mobilier

La destinatie reasamblam mobilierul si aducem noul sediu la o forma impecabila.

Despachetare si pozitionare

Despachetam si pozitionam bunurile conform planului, iar echipa se va simti ca acasa in noul sediu.

Experti in relocarile firmelor

Oferim servicii de relocare si asistenta, de la sedii mici la cladiri de birouri corporate. Punem proiectul pe roate si oferim asistenta in fiecare etapa. Atunci cand lucrezi cu experti, mutarea e ca o zi de vacanta, iar angajatii isi pot relua lucrul la noua adresa cat ai spune MovingBox.

1. Mutari in weekend
Pentru ca timpul este important, minimizam impactul mutarii asupra companiei prin relocarea in cursul weekend-ului.

2. Spatii de depozitare
Daca noul spatiu iti cere o triere a mobilierului sau a echipamentului, oferim solutii de depozitare in functie de volumul bunurilor, pe o perioada scurta sau extinsa.

3. Referintele noastre
Stim ca poate fi dificil sa alegi o firma de mutari sedii. Citeste review-urile noastre de pe Facebook sau consulta pagina noastra de parteneri si te vei convinge ca esti pe maini bune.

Partenerul unui nou inceput: relocari sedii

In fiecare zi imbunatatim experienta mutarilor office si corporate. Investim constant in pregatirea echipelor, in cele mai sigure materiale de protectie, in aranjarea corespunzatoare a camioanelor, in tehnologie si echipamente specifice care ne eficientizeaza munca si asigura siguranta bunurilor pe timpul mutarii acestora.

Echipe pregatite

Investim constant in echipele noastre. Suntem la curent cu cele mai noi informatii din domeniu si le adaptam situatiilor de mutare a firmelor pe care le intalnim.

Materiale de protectie

Suntem mereu in contact cu furnizorii si cautam impreuna variante de imbunatatire constanta a materialelor folosite, de la hartie pentru ambalat pana la folia bubble cu carton.

Polite de asigurare

Totul se desfasoara in cele mai sigure conditii. Pentru a evita un stres in plus, avem inclusa si o polita de asigurare care sa acopere eventualele situatii neplacute.

Echipamente specifice

Folosim carucioare diverse, in functie de bunurile pe care le transportam. Avem truse complete cu autofiletante si bormasini cu percutie necesare prinderii in perete a mobilierului.

Cutii pentru documente

Folosim mai multe tipuri de cutii din carton cu autoformare pentru mutarea documentelor. Avem toate marimile necesare pentru bibliorafturi si bunuri personale si cutii pentru arhivare.

Camioane

Avem grija ca toate camioanele sa fie dotate corespunzator. Atunci cand situatia o cere, putem utiliza masini cu lift hidraulic sau care au un volum de pana la 28mc.

Solicită

o evaluare

Locatia MovingBox este in Bucuresti. Suntem unica solutie pentru toate problemele dumneavoastra cu mutarea.

Date companie

Craiovei 132, Bl 40, Sc E, Ap 19, Pitesti, Judetul Arges, Romania,

Cont: RO94 INGB 0000 9999 0512 4020

Banca: ING Bank

Reg. Com. J3/947/2015

CUI RO 34740488